Lecții de muzică pentru preșcolari

d

DESPRE METODĂ

Prin Metoda Bianco am creat un sistem de predare prin care, indiferent de preferințele copilului și înclinațiile acestuia să poată ajunge la același rezultat – învățarea muzicii și dezvoltarea unei relatii afective chiar și cu detaliile teoretice ale acesteia.

Veți găsi pe acest site fiecare element al teoriei muzicale transformat în aceste activități  pentru copii, în cadrul proiectului Muzici Pentru Pitici.

Doresc să aduc informații utile și educatorilor prin  articole, podasturi și conferințe în care putem dialoga și schimba informații formând o comunitate.

Explorați deci ceea ce am pregătit cu dragoste pentru voi:

d

Cântece

Povești cu temă muzicală

Desene cu temă muzicală

Experimente cu temă muzicală

Probleme de logocă și matematică cu temă muzicală

Despre muzici podcast (informații despre predarea muzicii)

Conferințe cu temă muzicală

Înscrie-te la o conferință-online

  Rulează videoul

  VIDEO EXPLICATIV

  În acest video explic pe scurt principalele elemente ce constituie o lecție în Metoda Bianco

  Învățăm muzică jucându-ne

  DESPRE ACTIVITĂȚILE NOASTRE

  Am augmentat în timp activitățile pe care pot să le ofer în cadrul metodei tocmai pentru că văd fiecare copil mulțumit de faptul că găsește un loc al său, special și care vorbește pe limba sa prin diversitate

  ÎNSCRIE-TE PENTRU NOUTĂȚI SĂPTĂMÂNALE

   Muzici Pentru Pitici

   CITEȘTE BLOGUL

   A sosit timpul să împărtăşesc din experiența mea şi vreau să ofer informaţii prețioase care mi-ar fi fost de folos la începutul carierei

   MESAJE CE-AU AJUNS LA SUFLET

   Minunat! Felicitări 👏👏👏. Într - adevăr părinții își întrebă copilul : "te-ai distrat?", iar noi trebuie în lucrul cu preșcolarii să facem toate activitățile prin joc, dar un joc prin care cei mici să rămână cu niște informații și să - și formeze niște deprinderi muzicale. Cea mai mare provocare pentru un profesor în lucrul cu cei mici este captarea atenției și menținerea.

   Craița

   PROFESOR DE EDUCAȚIE MUZICALĂ

   MESAJE CE-AU AJUNS LA SUFLET

   Bravo, Bianca. Foarte frumos spus și explicat. Foarte practic!

   Linda Boca

   PROFESOR

   MESAJE CE-AU AJUNS LA SUFLET

   Excelentă inițiativa pentru piticii care vor fi foarte bucuroși să învețe muzică prin Metoda Bianco! Ai Însumat tot ceea ce ești și tot ce știi pentru metoda asta nouă și foarte atractivă, lucru care va fi cu siguranță apreciat și căutat! Eu te susțin din toata inima!

   Todor-Sâpcu Loredana

   PARTENER CREATIV

   Pentru a beneficia de avantajele membrilor site-ului, trebuie să te înscrii folosind numele și adresa de mail și plătind redevența anuală.

   Desigur, dacă ești printre primii 1000 de membri înscriși.

   Binențeles, este optim atât pentru pentru profesori de preopedeutică muzicală, profesori de instrument pentru vârste foarte mici cât și pentru îngrijitori.

   Articole de blog

   Video lecții inline

   Episoade Despre Muzici Podcast

   Desene si Pregrafie

   Up

   TODOR BIANCA FLAVIA

   Acest site își propune să facă imposibilul. Să creeze un sitem prin care copii să facă primii pași în învățarea muzicii numai prin activități distractive, îndrăgostindu-se la fiecare pas.

   Orice element de teorie muzicală este transformat în personaj, poveste, joc, cântec, experiment și exercițiu, și asta dragii mei, va transforma imposibilul în posibil.

   Social Share
   H E L L O T H E R E